8 Janar 2021

Publikohet periodiku i AMF-së nr. 139, dhjetor 2020

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare publikon periodikun nr. 139, dhjetor 2020, në faqen zyrtare të internetit. Ky botim ju njeh me aktivitetin rregullues, mbikëqyrës dhe institucional të AMF-së, si edhe përfshin informacione në funksion të njohjes së konsumatorëve dhe investitorëve me tregjet nën mbikëqyrje. Për të lexuar materialin e plotë të periodikut nr. 139 klikoni këtu.