12 Tetor 2021

Publikohet periodiku i AMF-së nr. 148, shtator 2021

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare publikon periodikun nr. 148, shtator 2021, në faqen zyrtare të internetit. Ky botim ju njeh me aktivitetin rregullues, mbikëqyrës dhe institucional të AMF-së, si edhe përfshin informacione në funksion të njohjes së konsumatorëve dhe investitorëve me tregjet nën mbikëqyrje.

Për të lexuar materialin e plotë të periodikut nr. 148, klikoni këtu.