6 Qershor 2022

Publikohet periodiku i AMF-së nr. 156, maj 2022

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare publikon periodikun nr. 156, maj 2022, në faqen zyrtare të internetit. Ky botim ju njeh me aktivitetin rregullues, mbikëqyrës dhe institucional të AMF-së, si edhe përfshin informacione në funksion të njohjes së konsumatorëve dhe investitorëve me tregjet nën mbikëqyrje.

Për të lexuar materialin e plotë të periodikut nr. 156, klikoni këtu.