Regjistri i të Licencuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
161.Marjeta Dosti137831.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aRr. "Irfan Tomini", Tiranë.
162.Mimoza Odhisea137931.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aRr. "Qemal Stafa", Rr. "Xhanfize Keko", Hyrja nr. 1, Tiranë (pronë e Adrian dhe Besnik Gazheli)
163.Kastriot Mustafaj138031.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aLagjia nr.1, Porti Detar, Godina e re e Peshkimit, kati 1, Durrës (pronë e Organizatës së Menaxhimit të Peshkimit., Durrës)
164.Miranda Kapllani (për Logjistk Benimpeks Ltd sh.p.k.)138231.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aRruga "Abdyl Frashëri", Pallati i ri jeshil 2/2, përballë Librit Universitar, Tiranë. (pronë e Z. Arben Petto).
165.Edison Troshani131927.03.2019Pa afatIntersig VIG sh.a.Rruga "Dervish Bej Mitrovica", Pall. "Kristi-CO", nr.6, kati përdhe, Dyqani 1, Tiranë.
166.Genc Sharkaj (AMAL Shipping" sh.p.k.)132027.03.2019Pa afatSigal UGA sh.aL.9, Rr. "Aleksandër Goga", Pall. 695, Shk.1, Ap.1, Durrës.
167.Xhordan Kapaj132127.03.2019Pa afatSIVIG sh.a.L. "24 Maj", Rruga "Enver Jaho", Vlorë.
168.Aranit Alliu132227.03.2019Pa afatSIVIG sh.a.Bul. "Bajram Curri", godinë 1 katëshe, pronë e Xhelal Ketes.
169.Ilirjan Selmanaj132327.03.2019Pa afatSIVIG sh.a.L."Kushtrimi", kati 1, Vlorë. (pronë e Petrit Berdaj)
170.Rigels Çafa132427.03.2019Pa afatSIVIG sh.a.Vrion, Delvinë, Sarandë (pronë e Jani Noti).