Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
1.Marsida Demuçaj (klasat e jojetes dhe risigurime)8524.07.2019Pa afatSunTrust Broker sh.a.Rr. "Zef Jubani, Qendra Tregtare "Olimpia", kati 2, nr.3, Tirane.
2.Floriand Beshku (klasat e jetes dhe te jojetes)8724.07.2019Pa afatBanka Kombëtare Tregtare sh.a.Bul. “Zhan D’Ark”, nr.1, Tiranë
3.Edmira Muçko (klasat e jetes, jojetes dhe risigurime)8624.07.2019Pa afatIFIS Broker sh.a.Rr. “Ibrahim Rrugova”, Ndërtesa 42, H.7, Ap.46, Njësia Administrative nr.5, 1019, Tiranë”.
4.Lorenc Goga (klasat e jetes dhe te jojetes)8128.12.2018Pa afatABI Broker Sigurimesh sh.a.Rr. E Kavajes, Ndertesa nr.27, kati 2, Tirane.
5.Mikena Nine (klasat e jetes dhe te jojetes)8228.12.2018Pa afatBanka Kombëtare Tregtare sh.a.Bul. “Zhan D’Ark”, nr.1, Tiranë
6.Ina Balliu (klasat e jetes dhe te jojetes)8328.12.2018Pa afatBanka Kombëtare Tregtare sh.a.Bul. “Zhan D’Ark”, nr.1, Tiranë
7.Mediana Rexha (klasat e jetës dhe të jojetës)7813.06.2018Pa afatWVP-Ndërmjetësim në sigurime sh.a.Rr. e "Barrikadave”, Ndërtesa 18, hyrja 6, kati 4, Ap.11, Tiranë
8.Erjola Balla (klasat e jojetës)7529.03.2018Pa afatBanka Credins sh.a.Rr. "Vaso Pasha", Nr.8, Tiranë.
9.Erion Daullja (klasat e jojetës)7629.03.2018Pa afatBanka Credins sh.a.Rr. "Ismail Qemali", nr. 4, Dega Tirana 1 e Bankes Credins sh.a.
10.Armida Lika (klasat e jetës dhe të jojetës)7729.03.2018Pa afatRaiffeisen Bank sh.a.Raiffeisen Bank sh.a., ETC, kati 6, Tirane.