Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
51.Kreshnik ZgjaniVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore131 27.06.2016 27.06.2021Vlerësues i pavarur0672033271
52.Matilda Bardho (Bombaj)Vlerësues i dëmeve materiale (motorike dhe te pronës)132 27.06.2016 27.06.2021I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0694073902
53.Naim HoxhaVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore133 27.06.2016 27.06.2021Vlerësues i pavarur0682000087
54.Jakup KolaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore134 27.06.2016 27.06.2021Vlerësues i pavarur0673215265
55.Ogert ShkrepaVlerësues i dëmeve materiale (motorike dhe të pronës)126 30.05.2016 30.05.2021I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0692074043
56.Islam QibiniVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore12425.01.201625.01.2021Vlerësues i pavarur0672055067 0692055069
57.Arben KoçbellinjVlerësues i dëmeve shëndetësore125 25.01.2016 25.01.2021Vlerësues i pavarur0692581036
58.Albert ÇarkaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11821.12.201521.12.2020I punësuar, shoqëria e sigurimit “Insig” sh.a.0694033300
59.Artur ZheguVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11921.12.201521.12.2020Vlerësues i pavarur0684030622
60.Fisnik ShkenzaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore12021.12.201521.12.2020I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Insig” sh.a.0662049003