Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
61.Thoma KalaciVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore12221.12.201521.12.2020I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0694031216
62.Vildana RuliVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore12321.12.201521.12.2020I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0694095170
63.Julida NgjeliuVlerësues i dëmeve shëndetësore12121.12.201521.12.2020vleresues joaktiv (I SIGAL)0684019385
64.Sabri HoxhaVlerësues i dëmeve shëndetësore11530.06.201530.06.2020Vlerësues i pavarur0694112571
65.Mynever BaholliVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11030.06.201530.06.2020Vlerësues i pavarur0694000807
66.Evald JahoVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11130.06.201530.06.2020Vlerësues i pavarur0693508949
67.Arben KëlliçiVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11230.06.201530.06.2020I punësuar, shoqëria e sigurimit “Eurosig” sh.a.0694061433
68.Artan KaleciVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11330.06.201530.06.2020Vlerësues i pavarur0682097658
69.Gëzim MyftariVlerësues i dëmeve shëndetësore11430.06.201530.06.2020Vlerësues i pavarur0682097658
70.Gëzim MushaniVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11630.06.201530.06.2020I punësuar, shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0689095290