Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
71.Blerta UkaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11730.06.201530.06.2020Vlerësuese e pavarur0697292734
72.Valbona KadukuVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore10928.05.201528.05.2020E punësuar, shoqëria e sigurimit “Ansig” sh.a.0692098278
73.Pavli PapajaniVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore10823.12.201423.12.2019I punësuar, shoqëria e sigurimit “Insig” sh.a., Dega Elbasan.0692098278
74.Lekë GjoniVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore105 31.10.2014 31.10.2019Vlerësues i pavarur0692064007
75.Shefqet AhmatiVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore106 31.10.2014 31.10.2019I punësuar, shoqëria e sigurimit “Albsig” sh.a.0689083894