8 Maj 2024

Publikohet periodiku i AMF-së nr. 179, prill 2024

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare publikon periodikun nr. 179, prill 2024, në faqen zyrtare të internetit. Ky botim ju njeh me aktivitetin rregullues, mbikëqyrës dhe institucional të AMF-së, si edhe përfshin informacione në funksion të njohjes së konsumatorëve dhe investitorëve me tregjet nën mbikëqyrje.

Për të lexuar materialin e plotë të periodikut nr. 179, klikoni këtu.