Media: Njoftime

Mbi publikimin e periodikut AMF Nr. 34

27 Shtator 2010

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka kënaqësinë të vërë në dijeni publikun, mbi publikimin e periodikut të AMF nr. 34 të muajit gusht në faqen zyrtare të internetit. Për të lexuar materialin e plotë të periodikut nr. 34 klikoni këtu Shpresojmë që ky publikim të jetë me interes për [...]

Zhvillimet e Tregut të Sigurimeve në Shqipëri për periudhën Janar - Gusht 2010

24 Shtator 2010

Të ardhurat nga primet e sigurimit, në periudhën janar - gusht 2010 arritën rreth 5,497 milionë lekë, ose 0.33% më shumë se në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. Gjatë periudhës janar - gusht 2010 numri i kontratave të sigurimit të lidhura arriti në 461,792 duke shënuar një ulje prej [...]

Për zhvillimin e testimit për vlerësuesit e dëmeve në sigurime

24 Shtator 2010

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times [...]

Mbi zhvillimin e mbledhjes së Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare

30 Gusht 2010

Në mbledhjen e datës 30 gusht 2010, Bordi i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, midis të tjerave shqyrtoi dhe miratoi vendimet e meposhtme: 1. licencimin e "First Investment Bank – ALBANIA" sh.a për të vepruar si depozitar i fondit të pensionit; 2. miratimin e disa ndryshimeve në rregulloren nr.10 datë 17.12.2007 “Për ekspertët [...]

Zhvillimet e Tregut të Sigurimeve në Shqipëri për periudhën Janar - Korrik 2010

26 Gusht 2010

Të ardhurat nga primet e sigurimit, në periudhën janar - korrik 2010 arritën rreth 4,821 milionë lekë, ose 0.96 % më shumë se në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. Gjatë periudhës janar - korrik 2010  numri i kontratave të sigurimit të lidhura arriti në 379,459 duke shënuar një [...]

Mbi publikimin e periodikut AMF Nr. 33

13 Gusht 2010

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka kënaqësinë të vërë në dijeni publikun, mbi publikimin e periodikut të AMF nr. 33 të muajit korrik në faqen zyrtare të internetit. Për të lexuar materialin e plotë të periodikut nr. 33 klikoni këtu Shpresojmë që ky publikim të jetë me interes për [...]

Zhvillimet e Tregut me Pakicë të Letrave me Vlerë të Qeverisë për gjashtëmujorin e parë 2010

28 Korrik 2010

Tregu sekondar i letrave me vlerë të Qeverisë gjatë periudhës janar - qershor 2010 u dominua në masën 93.59% nga transaksionet në instrumenta afatshkurtër (bono thesari) dhe 6.41% nga instrumenta afatgjatë (obligacione). Përsa i takon numrit të transaksioneve, 98.80% e të gjitha transaksioneve të tregut sekondar të letrave [...]

Zhvillimet e Tregut të Sigurimeve në Shqipëri për gjashtëmujorin e parë 2010

27 Korrik 2010

Të ardhurat nga primet e sigurimit, në periudhën janar - qershor 2010 arritën rreth 3,974 milionë lekë, ose 2.15% më pak se në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. Gjatë periudhës janar - qershor 2010 numri i kontratave të sigurimit të lidhura arriti në 306,501 duke shënuar një ulje prej rreth [...]

Zhvillimet e tregut të pensioneve vullnetare private për gjashtëmujorin e parë 2010

26 Korrik 2010

Tregu i pensioneve vullnetare zë një peshë të vogël në tregun financiar jo-bankar në Shqipëri. Pavarësisht dinamikës së lartë të rritjes së kontributeve dhe numrit të kontribuesve, përkatësisht në masën 40.86% dhe 8.63% për gjashtëmujorin e parë 2010, ky treg është ende larg potencialit [...]

Mbi adresën e re të zyrave të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, Rruga “Dora D’Istria”, nr. 10, Tiranë

20 Korrik 2010

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, ju vë në dijeni, mbi ndryshimin e adresës së Institucionit. Adresa e re e AMF-së është: Rruga "Dora D'Istria", nr. 10, Tiranë. (Kontaktet e tjera, si tel.e fax., mbeten ato ekzistuese)