Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
121. Jonida Proko (AK-INVEST sh.a.)129226.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Sami Frashëri”, godina nr.32, Njësia Bashkiake nr.5, Tiranë, (pronë e Adem dhe Nazmije Braha), godinë banimi e shërbimi 4 katëshe.
122.Elda Isufaj (AK-INVEST sh.a.)129126.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Ali Demi”, godine 3 katëshe, (pronë e Z. Ilir Martini)
123.Stela Gjuzi (AK-INVEST sh.a.129026.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Haki Glina”, banesa 10, pronë, (Banesë + Bar restorant, 4 kate e Islam dhe Hajrie Balla), Tiranë.
124.Arjona Daci (AK-INVEST sh.a.)128926.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Ded Gjon Luli”, 2/3 (168/6), pronë e Lindita Silaj)
125.Arjona Daci (AK-INVEST sh.a.)128926.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Ded Gjon Luli”, 2/3 (168/6), pronë e Lindita Silaj)
126. Mbarime Cahani (AK-INVEST sh.a.)128826.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Ded Gjon Luli”, 2/3 (168/6), pronë e Lindita Silaj)
127.Merjola Rapo (AK-INVEST sh.a.)128726.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Bardhok Biba” Objekti LID sh.p.k., 110 m2 (pronë e Gëzim Rakipit)
128.Latera Mema (AK-INVEST sh.a.)128626.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Bardhok Biba” Objekti LID sh.p.k., 110 m2 (pronë e Gëzim Rakipit)
129.Gloria Manushi (AK-INVEST sh.a.)128526.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Bardhok Biba” Objekti LID sh.p.k., 110 m2 (pronë e Gëzim Rakipit)
130.Aldo Latollari128326.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aL. “5 Maji”, Rr. “Kasem Sejdini”, Ndertese 1 kateshe, Elbasan.