Regjistri i të Licencuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
101.Florand Kuka143422.01.2020Pa afatSIVIG sh.a.L. "1 Maj", Garazhdi i Sizmikës", objekti "Zyra", Fier.
102.Ermal Ibro143522.01.2020Pa afatSIVIG sh.a.Rr. "Besim Alla", Kompleksi Cabej, Banesa 2, kati përdhe (pronë e Sokol Kurtbalaj)
103.Elvis Alinani143622.01.2020Pa afatSIVIG sh.a.Vrion Delvinë, pranë kolaudimit (pronë e Jani Jotit)
104.Llazar Ndoni143722.01.2020Pa afatSIVIG sh.a.L. "1 Maj", Garazhdi i Sizmikës", objekti "Zyra nr.3", Fier.
105.Dhimo Voko143822.01.2020Pa afatSIVIG sh.a.Rr. "M. Kashen", Z. K. 8150, Tiranë, pronë e tij.
106.Uarda Nërguti (per "BESI AGENCY" sh.p.k.)144022.01.2020Pa afatEurosig sh.a.Bul. "BLU", Rr. "Donald Trump", Nr. 3, Kamëz, Tiranë.
107.Ariana Reçi141319.12.2019Pa afatSigal UGA sh.aRr. e Portit, Hyrja 1, Durrës, pronë e Gëzim Reçit.
108.Plaurent Dervishaj (Per NEW ZODIAK" sh.p.k.)141519.12.2019Pa afatSigal UGA sh.aLagjia 1, Rr. "Taulantia", pranë Autoritetit Portual, Durrës, (pronë e Z. Adrian Çelkupa)
109.Erilda Elezi (per "Elezi Agency" sh.p.k.)141719.12.2019Pa afatEurosig sh.a.Rruga "Luma", Lagjia nr.2, Kukës.
110.Geri Ymer141819.12.2019Pa afatEurosig sh.a.Rr. Gjergj Kastrioti, Pall.10, AP.1, Korcë (pronë e Petrina dhe Niko Apostol