Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
81.Jonid Vreshtazi137531.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aLagjia “29 Nëntori”, Rr. “Petrit Bisha”, Pall 504, kati 1, Vlorë.
82.Elvis Bollano137631.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aLagjia Spilke, Rruga Nacionale Himarë-Sarandë, km1, objekti 20, Himarë, Vlorë, pronë e shoqerisë “ANDI” sh.p.k.).
83.Djana Murati137731.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aTiranë-Rrogozhinë, Lagjia nr.2, Rr. e Peqinit, objekt 1 katësh.
84.Marjeta Dosti137831.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Irfan Tomini”, Tiranë.
85.Mimoza Odhisea137931.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Qemal Stafa”, Rr. “Xhanfize Keko”, Hyrja nr. 1, Tiranë (pronë e Adrian dhe Besnik Gazheli)
86.Kastriot Mustafaj138031.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aLagjia nr.1, Porti Detar, Godina e re e Peshkimit, kati 1, Durrës (pronë e Organizatës së Menaxhimit të Peshkimit., Durrës)
87.Miranda Kapllani (për Logjistk Benimpeks Ltd sh.p.k.)138231.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aRruga “Abdyl Frashëri”, Pallati i ri jeshil 2/2, përballë Librit Universitar, Tiranë. (pronë e Z. Arben Petto).
88.Floila Saliaj133527.03.2019Pa afatInsig Jete sh.a.Zyre e “Insig Jetë”, Lagjia “Çlirimi”, kati përdhe, Elbasan
89.Ina Ferko133427.03.2019Pa afatInsig Jete sh.a.Zyrë e “Insig Jete”, Rruga “Labinoti”, nr.77, Tiranë.
90.Almarina Metaj133327.03.2019Pa afatSIVIG sh.a.Rruga Transballkanike, Vlorë (pronë e Haxhi Aliaj).