Regjistri i të Licencuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
91.Uarda Nërguti (per "BESI AGENCY" sh.p.k.)144022.01.2020Pa afatEurosig sh.a.Bul. "BLU", Rr. "Donald Trump", Nr. 3, Kamëz, Tiranë.
92.Ariana Reçi141319.12.2019Pa afatSigal UGA sh.aRr. e Portit, Hyrja 1, Durrës, pronë e Gëzim Reçit.
93.Plaurent Dervishaj (Per NEW ZODIAK" sh.p.k.)141519.12.2019Pa afatSigal UGA sh.aLagjia 1, Rr. "Taulantia", pranë Autoritetit Portual, Durrës, (pronë e Z. Adrian Çelkupa)
94.Erilda Elezi (per "Elezi Agency" sh.p.k.)141719.12.2019Pa afatEurosig sh.a.Rruga "Luma", Lagjia nr.2, Kukës.
95.Geri Ymer141819.12.2019Pa afatEurosig sh.a.Rr. Gjergj Kastrioti, Pall.10, AP.1, Korcë (pronë e Petrina dhe Niko Apostol
96.Genci Bardhi141919.12.2019Pa afatSIVIG sh.a.L. "1 Maj", Kolaudimi i automjeteve, Fier. (pronë e Z. Perlat Alushaj)
97.Fatjon Vraniçi142019.12.2019Pa afatSIVIG sh.a.Rr. "Vebi Dibra", Dobrovë, Dibër (pronë e familjes)
98.Pellumb Isufaj142119.12.2019Pa afatSIVIG sh.a.Rr. "1 Maji", Fier (pronë e Perlat Alushaj)
99.Megi Hajdaraj142219.12.2019Pa afatSIVIG sh.a.L. "4 Shtatori", Ura Vajgurore, Berat.( pronë e Z. Luan Hajdaraj)
100.Drita Cjapi142319.12.2019Pa afatSIVIG sh.a.Bul. "Gjergj Fishta", pranë kolaudimit, Tiranë (marrë me qera nga SIVIG, pronë e Z.Irfan Hysaj)