Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
11.Ervin Demirxhiu140014.10.2019Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Shkëlqim Fusha”, Selitë, Tiranë. (pronë e Fiqiri Ismailit)
12.Enisjo Kanani140114.10.2019Pa afatSigal UGA sh.aLagjia “1 Maji”, Rr. “Eneriko Veizi”, Godina 1, Garazhi i Sizmikës, Fier.
13.Sofia Llaçini140214.10.2019Pa afatSigal UGA sh.aLagjia Teqe, Rruga Mëhall, godinë 1 katëshe, Libohovë, Gjirokastër.
14.Elda Rabeta140314.10.2019Pa afatSIVIG sh.a.Rr. “Llazi Miho”, nr. 80, Tiranë. (pronë e Nadire Rabeta)
15.Eduart Dhimarko140414.10.2019Pa afatSIVIG sh.a.Sheshi “Wilson” nr. 13, Tiranë (pronë e SIVIG sh.a.)
16.Rudin Bardhoshi140514.10.2019Pa afatSIVIG sh.a.Rr. “10 Korriku”, pranë zyrës së pensioneve, Pall.81, Gramsh
17.Enver Shehi140614.10.2019Pa afatSIVIG sh.a.Bul. “B. Curri”, Pall. 1 Maji, shk.24, AP.100, Tiranë
18.Ilir Sado140714.10.2019Pa afatSIVIG sh.a.Lagjia “30 Vjetori”, Berat (pronë e Shkëlqim dhe Xhuljeta Shehut)
19.Arjola Bako140814.10.2019Pa afatSIVIG sh.a.Rr. “Llukan Prifti”, Pall pranë Zyrës së Punës, Kuçovë (pronë Tofik Tare)
20.Genci Zdrava140914.10.2019Pa afatEurosig sh.a.Lagjia nr.14, Rr. “Bajram Tusha”, Shkozet, Durrës (pronë e të jatit, Z. Asllan Zdrava),