Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
41.Alban Omuri129528.12.2018Pa afatAlbsig sh.a.“Bul. Blu” nr.404, Kamez, Tiranë (pronë e Dritan Durra)
42.Roni Gjeçaj (CONSTRUCTION R. GJ. sh.p.k.)129426.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aLagjia “Qemal Stafa”, Rr. “Besnik Sykja”, godinë 1 katëshe, nr. 367/1, Shkodër.
43. Jonida Proko (AK-INVEST sh.a.)129226.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Sami Frashëri”, godina nr.32, Njësia Bashkiake nr.5, Tiranë, (pronë e Adem dhe Nazmije Braha), godinë banimi e shërbimi 4 katëshe.
44.Elda Isufaj (AK-INVEST sh.a.)129126.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Ali Demi”, godine 3 katëshe, (pronë e Z. Ilir Martini)
45.Stela Gjuzi (AK-INVEST sh.a.129026.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Haki Glina”, banesa 10, pronë, (Banesë + Bar restorant, 4 kate e Islam dhe Hajrie Balla), Tiranë.
46.Arjona Daci (AK-INVEST sh.a.)128926.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Ded Gjon Luli”, 2/3 (168/6), pronë e Lindita Silaj)
47.Arjona Daci (AK-INVEST sh.a.)128926.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Ded Gjon Luli”, 2/3 (168/6), pronë e Lindita Silaj)
48. Mbarime Cahani (AK-INVEST sh.a.)128826.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Ded Gjon Luli”, 2/3 (168/6), pronë e Lindita Silaj)
49.Merjola Rapo (AK-INVEST sh.a.)128726.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Bardhok Biba” Objekti LID sh.p.k., 110 m2 (pronë e Gëzim Rakipit)
50.Latera Mema (AK-INVEST sh.a.)128626.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Bardhok Biba” Objekti LID sh.p.k., 110 m2 (pronë e Gëzim Rakipit)